Härliga sommaraktiviteter

3057242-kayak-on-waters-edge

När sommaren nu närmar sig kan det vara roligt att planera in några aktiviteter för de varma dagarna som kommer. Här kommer ett par tips som kanske kan väcka några idéer.

Paddla kajak

Alla borde prova på att paddla en kajak åtminstone en gång i livet, det är ett fantastiskt annorlunda sätt att uppleva naturen runtikring sig under sommaren. För alla nybörjare kan det vara bra att paddla med någon erfaren som kan visa en teknikerna eller helt enkelt ta en kurs.

Spela golf

Det är fler och fler varje år som väljer att prova på golf, varför inte bli en av dem? Söker man sig till nästan vilken golfbana som helst kan man alltid boka en grundkurs och lära sig hur man spelar. Fattar man tycke för det kan man sedan överväga att köpa lite utrustning, man kan hitta det mesta man behöver på nätet.

Hoppa fallskärm

För den riktigt äventyrslystne finns det även fallskärmshopp, de första gångerna man gör detta kommer man att behöva göra tandemhopp, det betyder att man hakas fast i sin instruktör som är utrustad med fallskärmen och utlöser den åt båda. Man kan även få denna upplevelse filmad av en annan tränad fallskärmshoppare så man kan se sin egen min under färden.

Grottvandring

Vill man ha en svalare upplevelse i sommar kan man göra en grottvandring. Det finns många platser i Sverige man kan göra detta i både stora och små grottor, en av de populäraste är grottorna i Kullaberg. Men man kan ofta hitta det i många av landets nationalparker. Dessa vandringar kan ibland kräva en del klättring och vissa är faktiskt riktigt utmanande, det är bäst att kolla upp svårigheten först så man vet vad man ger sig in på.